De beste wensen voor 2017!

Beste leden,

Het jaar is nog niet om of het nieuwe seizoen staat alweer op het punt te beginnen!

Heel even een terugblik op het afgelopen jaar: 2016 was een bewogen jaar, met gelukkig vooral veel mooie momenten rondom en binnen onze verenging.

We hebben helaas afscheid moeten nemen van een aantal mensen, waaronder voorzitter Jos de Roos en secretaris Nicole de Roos, die wij bij deze nogmaals heel erg willen bedanken voor hun inspanningen de afgelopen jaren!

Nieuwe bestuursleden
Sylvia Kuijlaars neemt de rol van secretaris over van Nicole en Michael Timmermans komt het bestuur versterken als algemeen lid. Halim Amzika neemt de rol van voorzitter waar tot de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering.

Jos blijft de vereniging gelukkig ondersteunen als scheidsrechter (mede namens de KNBSB) en vanuit het Alleen Jij Bepaalt project.

Nieuwe trainers
Ook een aantal gewaardeerde trainers doen een stapje terug, al dan niet tijdelijk. Wij bedanken Servaes Lautenslager, Ton van der Borght en Earl Rojer voor hun jarenlange inzet op en naast het veld!

Hun plaats wordt ingenomen door Yuri Croes en John Maduro, die de trainingen van de junioren op zich nemen. De beeball krijgt Marc Beersmans en Halim Amzika als trainers/coaches; Rogier Nieber, Edgar Gatzen en Mike Rietveld nemen de pupillen onder hun hoede. Deze twee teams gaan ook het komende jaar zo veel mogelijk samen trainen.

Toernooien en Landelijke BeeBall dag bij Blue Lions
Dit jaar maken we een jaarkalender zodat iedereen (tijdig) weet wanneer er wat te doen is. Ook op FaceBook plannen we alle evenementen (weer) vooruit.

Dit jaar staan liefst vijf eigen toernooien op de rol, maar het binnenhalen van de Landelijke BeeBall dag verdient alvast een bijzondere vermelding. Mede dankzij onze wedstrijdsecretaris Roland de Jong, die een overtuigend betoog naar de KNBSB stuurde.

Het bestuur is trots dat onze verenging deze dag mag verzorgen voor zoveel jeudige honk- en softballers!

Goede voornemens voor 2017
Komend jaar ruilen we de vertrouwde "Tilburg" caps in voor New Era / Richardson stijl caps, uiteraard met het nieuwe logo (de kop). Ook de shirts krijgen het logo erop gestikt; dit regelen we tijdens de zaaltrainingen.
En als het een beetje meezit staat de nieuwe site (met dank aan Rik Snelders) voor de start van de competitie online.

Andere voornemens zijn de invoering van automatisch incasso voor de contributie en het aanstellen van een vaste kantinebezetting voor de weekenden.

Het belangrijkste is dat we hopen dat 2017 een sportief succesvol jaar wordt, met veel honk- en softbalplezier op en rond onze velden!
 

Wij wensen alle (oud-) leden, ouders, vrijwilligers en iedereen die HSC "Blue Lions" Tilburg een warm hart toedraagt een gezond en voorspoedig 2017!


Halim Amzika, Yuri Croes, Anita Gordon, André de Hond, Sylvia Kuijlaars, Michael Timmermans

- Het Bestuur
 

Nieuwspagina